Rozmaringos csirkecomb

Hozzávalók

• 2 db csirkecomb
• 40 dkg mogyoróburgonya
• 1 csokor rozmaring
• 1 db vöröshagyma
• 1 db kápiapaprika
• 1 újhagyma
• étolaj, só, színesbors

Elkészítés

A csirkecombot előkészítjük, fűszerezzük. A hagymákat és a paprikát felaprítjuk, egy
sütőedényben összekeverjük a mogyoróburgonyával. Ráhelyezzük a csirkecombokat.
Friss rozmaringgal megszórjuk, és a 180 fokra előmelegített sütőben készre sütjük.

Tovább A Szakkör weboldalra

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a biztonságos böngészés és jobb felhasználói élmény biztosításához. Az oldal igénybevételével elfogadod a cookie-k használatát. Az Adatkezelési tájékoztató elolvasása.
Elfogadom
Beállítások