Resztelt pulykamáj

Hozzávalók

• 60 dkg pulykamáj
• 5 dkg sertészsír
• 20 dkg vöröshagyma
• 10 dkg TV-paprika
• 10 dkg paradicsom
• só
• őrölt fekete bors
• fűszerpaprika
• majoránna

Elkészítés

A cikkekre vágott vöröshagymát felhevített zsiradékban hirtelen megfonnyasztjuk.
Beletesszük a felcsíkozott pulykamájat és együtt tovább pirítjuk.
Meghintjük a borssal, majoránnával.
Hozzáadjuk a kockákra vágott TV-paprikát és paradicsomot.
Tálalás előtt megszórjuk fűszerpaprikával és sóval.

Séfünk tippje: A májat mindig csak a legvégén sózzuk!

Tovább A Szakkör weboldalra

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a biztonságos böngészés és jobb felhasználói élmény biztosításához. Az oldal igénybevételével elfogadod a cookie-k használatát. Az Adatkezelési tájékoztató elolvasása.
Elfogadom
Beállítások