Mézzel fényezett lazac spárgás cukkiniraguval

Hozzávalók

• 80 dkg lazacfilé
• 10 dkg vaj
• 20 dkg cukkini
• 10 dkg zöldspárga
• 40 dkg burgonya
• 10 dkg koktélparadicsom
• 20 dkg citrom
• olívaolaj
• só, grill fűszerkeverék
• paprikás bors fűszerkeverék
• akácméz
• friss oregánó

Elkészítés

A lazacot előkészítjük (megkapargatjuk).
Olajozott, felhevített serpenyőben mindkét oldalát elősütjük, majd a bőrös felével a
serpenyőben lefelé a lazac húsát sózzuk, citromot és mézet csorgatunk rá.
Előmelegített sütőben készre sütjük.
Közben elkészítjük a zöldséges ragut: a feldarabolt zöldségeket vajon megpároljuk,
fűszerezzük.
Séfünk tippje: A lazacot nyugodtan süthetjük rozéra.

Tovább A Szakkör weboldalra

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a biztonságos böngészés és jobb felhasználói élmény biztosításához. Az oldal igénybevételével elfogadod a cookie-k használatát. Az Adatkezelési tájékoztató elolvasása.
Elfogadom
Beállítások