Kalocsai pácolt pecsenye
Hozzávalók
• 5 tojás• 1 teáskanál só
• 1 mokkáskanál őrölt fekete bors
• 1 mokkáskanál őrölt kömény
• 1 evőkanál őrölt pirospaprika
• 1 púpozott evőkanál ételízesítő
• 1 evőkanál mustár
• 4 evőkanál étkezési keményítő
• 3-5 gerezd zúzott fokhagyma
Elkészítés
Egy lábasban kiolvasztjuk az apróra kockázott szalonnát. Hozzáadjuk a tarhonyát, pirítjuk, majd hozzákeverjük a megtisztított, kockára vágott hagymát, és együtt tovább pirítjuk.Meghintjük fűszerpaprikával, kevés sóval, és felöntjük vízzel.
Hozzáadjuk a felkockázott paprikát és paradicsomot, a meghámozott, kockára vágott burgonyát, valamint a felkarikázott kolbászt.
Lefedve készre főzzük.