Kalocsai pácolt pecsenye
Hozzávalók
• 5 tojás• 1 teáskanál só
• 1 mokkáskanál őrölt fekete bors
• 1 mokkáskanál őrölt kömény
• 1 evőkanál őrölt pirospaprika
• 1 púpozott evÅ‘kanál ételÃzesÃtÅ‘
• 1 evőkanál mustár
• 4 evÅ‘kanál étkezési keményÃtÅ‘
• 3-5 gerezd zúzott fokhagyma
Elkészítés
Egy lábasban kiolvasztjuk az apróra kockázott szalonnát. Hozzáadjuk a tarhonyát, pirÃtjuk, majd hozzákeverjük a megtisztÃtott, kockára vágott hagymát, és együtt tovább pirÃtjuk.Meghintjük fűszerpaprikával, kevés sóval, és felöntjük vÃzzel.
Hozzáadjuk a felkockázott paprikát és paradicsomot, a meghámozott, kockára vágott burgonyát, valamint a felkarikázott kolbászt.
Lefedve készre főzzük.