Kalocsai pácolt pecsenye

Hozzávalók

• 5 tojás
• 1 teáskanál só
• 1 mokkáskanál őrölt fekete bors
• 1 mokkáskanál őrölt kömény
• 1 evőkanál őrölt pirospaprika
• 1 púpozott evőkanál ételízesítő
• 1 evőkanál mustár
• 4 evőkanál étkezési keményítő
• 3-5 gerezd zúzott fokhagyma

Elkészítés

Egy lábasban kiolvasztjuk az apróra kockázott szalonnát. Hozzáadjuk a tarhonyát, pirítjuk, majd hozzákeverjük a megtisztított, kockára vágott hagymát, és együtt tovább pirítjuk.
Meghintjük fűszerpaprikával, kevés sóval, és felöntjük vízzel.
Hozzáadjuk a felkockázott paprikát és paradicsomot, a meghámozott, kockára vágott burgonyát, valamint a felkarikázott kolbászt.
Lefedve készre főzzük.

Tovább A Szakkör weboldalra

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a biztonságos böngészés és jobb felhasználói élmény biztosításához. Az oldal igénybevételével elfogadod a cookie-k használatát. Az Adatkezelési tájékoztató elolvasása.
Elfogadom
Beállítások