Hagyományos pásztortarhonya
Hozzávalók
• 30 dkg házi tarhonya• 10 dkg füstölt szalonna
• 10 dkg vöröshagyma
• 10 dkg cecei paprika
• 10 dkg paradicsom
• 40 dkg burgonya
• 20 dkg csabai vékonykolbász
• hungarikum fűszerpaprika
• só
Elkészítés
Egy lábasban kiolvasztjuk az apróra kockázott szalonnát. Hozzáadjuk a tarhonyát, pirÃtjuk, majd hozzákeverjük a megtisztÃtott, kockára vágott hagymát, és együtt tovább pirÃtjuk.Meghintjük fűszerpaprikával, kevés sóval, és felöntjük vÃzzel.
Hozzáadjuk a felkockázott paprikát és paradicsomot, a meghámozott, kockára vágott burgonyát, valamint a felkarikázott kolbászt.
Lefedve készre főzzük.