Grillezett jércemell
Melyik a fazék, a lábas? Milyen serpenyőkben grillezhetjük a jércemellet?
Hozzávalók
• 80 dkg csirkemellfilé• 0,5 dl étolaj
• 10 dkg kertisaláta-mix
• 1 dl majonéz
• 0,5 dl balzsamecetpaszta
• grill fűszersó
• zöldfűszeres fűszersó
• olÃvaolaj
• tökmagolaj
• almaecet
Elkészítés
A felhevÃtett, bordázott serpenyÅ‘ben a lapjára szeletelt csirkemell mindkét oldalát megsütjük, közben fűszerezzük, ÃzesÃtjük.ElkészÃtjük a dresszinget: a majonézhez hozzákeverjük az olÃvaolajat, a tökmagolajat és az almaecetet.
Tálaláskor a tányérra szedünk valamennyi kertisalátát, majd megöntözzük a dresszinggel.
Ráhelyezzük a grillezett jércemellet. DÃszÃtésként beborÃtjuk kertisalátával és meglocsoljuk balzsamecetpasztával.