Csirkeaprólék-leves

Megtanuljuk a csirke darabolását, és hogy mi az a tükrös leves

Hozzávalók

• 1 db csirkefarhát
• 2 db csirkeszárny
• 2 db csirkeláb
• 1 db szív
• 1 db máj
• 1 db zúza
• 2 db sárgarépa
• 2 db piros répa
• 2 db zöldség
• 1 db karalábé
• 10 dkg borsó
• étolaj, só, őrölt feketebors

Elkészítés

A kockára vágott zöldségeket, köztük a cikkekre darabolt karalábét kevés étolajon lepároljuk.
Hozzáadjuk a csirkeaprólékot.
Ízesítjük, fűszerezzük, majd felengedjük hideg vízzel. Készre főzzük.

Tovább A Szakkör weboldalra

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a biztonságos böngészés és jobb felhasználói élmény biztosításához. Az oldal igénybevételével elfogadod a cookie-k használatát. Az Adatkezelési tájékoztató elolvasása.
Elfogadom
Beállítások