Budapest ragu

A combot csíkokra vágjuk, majd olajon megdinszteljük és fűszerezzük. Felöntjük vízzel, majd egy-másfél órán keresztül főzzük. Ezután beletesszük a felaprított gombát és májat, valamint a gyöngyhagymát és a borsót. Fél óra alatt készre főzzük.

Hozzávalók

• 50 dkg sertéscomb
• 30 dkg zöldborsó
• 30 dkg csirkemáj
• 50 dkg gomba
• 30 dkg gyöngyhagyma
• só
• pirospaprika
• bors
• majoránna
• ételízesítő
• kevés olaj

Elkészítés

A combot csíkokra vágjuk, majd olajon megdinszteljük és fűszerezzük.
Felöntjük vízzel, majd egy-másfél órán keresztül főzzük.
Ezután beletesszük a felaprított gombát és májat, valamint a gyöngyhagymát és a borsót.
Fél óra alatt készre főzzük.

Tovább A Szakkör weboldalra

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a biztonságos böngészés és jobb felhasználói élmény biztosításához. Az oldal igénybevételével elfogadod a cookie-k használatát. Az Adatkezelési tájékoztató elolvasása.
Elfogadom
Beállítások