Budapest ragu
A combot csÃkokra vágjuk, majd olajon megdinszteljük és fűszerezzük. Felöntjük vÃzzel, majd egy-másfél órán keresztül fÅ‘zzük. Ezután beletesszük a felaprÃtott gombát és májat, valamint a gyöngyhagymát és a borsót. Fél óra alatt készre fÅ‘zzük.
Hozzávalók
• 50 dkg sertéscomb• 30 dkg zöldborsó
• 30 dkg csirkemáj
• 50 dkg gomba
• 30 dkg gyöngyhagyma
• só
• pirospaprika
• bors
• majoránna
• ételÃzesÃtÅ‘
• kevés olaj
Elkészítés
A combot csÃkokra vágjuk, majd olajon megdinszteljük és fűszerezzük.Felöntjük vÃzzel, majd egy-másfél órán keresztül fÅ‘zzük.
Ezután beletesszük a felaprÃtott gombát és májat, valamint a gyöngyhagymát és a borsót.
Fél óra alatt készre főzzük.