Pandúrleves

Hozzávalók

• 60 dkg malacköröm
• 10 dkg vöröshagyma
• 2 citrom
• szemes bors
• 5 dkg zsír
• fűszerpaprika
• kakukkfű
• kockatészta

Elkészítés

A körmöket alaposan megtisztítjuk, apró darabokra vágjuk, és bő vízben sóval, borssal, apróra vágott hagymával megfőzzük. Beletesszük a 2 citrom levét, egyiknek a héját is belereszeljük.
Ha a körmök megfőttek, a levét leszűrjük és hűlni hagyjuk.
Közben rántást készítünk, feleresztjük a leszűrt lével, beletesszük a fűszerpaprikát, és a kakukkfüvet.
A kockatésztát lepirítjuk, és amikor már forr a leves, hozzáadjuk. Ha megfőtt, visszatesszük a körmöket, majd tálaljuk.

Tovább A Szakkör weboldalra

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a biztonságos böngészés és jobb felhasználói élmény biztosításához. Az oldal igénybevételével elfogadod a cookie-k használatát. Az Adatkezelési tájékoztató elolvasása.
Elfogadom
Beállítások