Treszka (tőkehal saláta)

Hozzávalók

• 1 db olajoshal-konzerv
• 1 pohár tejföl
• 1 közepes vöröshagyma
• 1 sárgarépa
• 1 dl majonéz
• 1 kk mustár
• 1 csipet só
• 1 csipet cukor
• 1 kk citromlé

Elkészítés

A halról leöntjük az olajat, és villával összetörjük (a szálkát és a gerincrészt eltávolíthatjuk).
A hagymát és a sárgarépát ráreszeljük a halra.
Ezután ráöntjük a tejfölt, a majonézt, a mustárt, majd ízesítjük cukorral, citromlével és sóval.
Alaposan összekeverjük.
Pirítóssal tálaljuk.

Tovább A Szakkör weboldalra

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a biztonságos böngészés és jobb felhasználói élmény biztosításához. Az oldal igénybevételével elfogadod a cookie-k használatát. Az Adatkezelési tájékoztató elolvasása.
Elfogadom
Beállítások