Észak-alföldi lepcsánka

Hozzávalók

• 80 dkg burgonya
• 2 db tojás
• 4 gerezd fokhagyma
• só
• őrölt feketebors
• petrezselyemzöld
• finomliszt
• étolaj

Elkészítés

A nyers burgonyát nagylyukú reszelőn lereszeljük.
Hozzáadjuk a tojásokat, a szintén lereszelt fokhagymát, fűszerezzük, és liszttel összekeverjük.
Palacsintatészta sűrűségűre keverjük.
Bő olajban evőkanálnyi mennyiségenként, mindkét oldalát pirosra sütjük. Kivéve papírtörlőre helyezzük − leitatjuk a felesleges olajat.

Tovább A Szakkör weboldalra

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a biztonságos böngészés és jobb felhasználói élmény biztosításához. Az oldal igénybevételével elfogadod a cookie-k használatát. Az Adatkezelési tájékoztató elolvasása.
Elfogadom
Beállítások