Pontytepertő

Hozzávalók

• 80 dkg pontyfilé
• 10 dkg finomliszt
• 2 dkg hungarikum fűszerpaprika
• 0,5 l étolaj
• 20 dkg citrom
• só, őrölt feketebors

Elkészítés

A pontyfilét beirdaljuk, ízesítjük, fűszerezzük. A finomlisztbe belekeverjük a paprikát.
A paprikás lisztben megforgatjuk az előkészített halat, majd forró, bő olajban kisütjük. Utána
mindenképpen lecsöpögtetjük.
Frissen tálaljuk.
Séfünk tippje: A pontytepertőt citrommal meglocsolva és sülthagymával kínálhatjuk.

Tovább A Szakkör weboldalra

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a biztonságos böngészés és jobb felhasználói élmény biztosításához. Az oldal igénybevételével elfogadod a cookie-k használatát. Az Adatkezelési tájékoztató elolvasása.
Elfogadom
Beállítások