Gombás bélszínragu

Hozzávalók

• 40 dkg bélszín
• 10 dkg csiperkegomba
• 10 dkg laskagomba
• 10 dkg barna csiperkegomba
• 10 dkg vöröshagyma
• ¼ csomag kaliforniaipaprika-mix
• étolaj, só, bors, fűszerek

Elkészítés

Az apróra vágott vöröshagymát felhevített serpenyőben megdinszteljük.
Belehelyezzük a csíkokra vágott bélszínt, amit ízesítünk, fűszerezünk.
Hozzáadjuk a feldarabolt gombákat és a kaliforniaipaprika-mixet, majd a ragut készre főzzük.

Tovább A Szakkör weboldalra

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a biztonságos böngészés és jobb felhasználói élmény biztosításához. Az oldal igénybevételével elfogadod a cookie-k használatát. Az Adatkezelési tájékoztató elolvasása.
Elfogadom
Beállítások