Baranyai betyárpecsenye

A húst vékonyra szeleteljük, sózzuk, és kevés olajon kisütjük. Rántottát készítünk a tojásból, hagyma, szalonna, kolbász hozzáadásával. Az elkészített rántottát a hússzeletekre halmozzuk, tetejét borssal, pirospaprikával megszórjuk.

Hozzávalók

• 6 szelet sertéscomb
• 4 szelet szalonna
• 1 szál kolbász
• 4 tojás
• 10 dkg vöröshagyma
• só
• őrölt fekete bors
• őrölt fűszerpaprika

Elkészítés

A húst vékonyra szeleteljük, sózzuk, és kevés olajon kisütjük.
Rántottát készítünk a tojásból, hagyma, szalonna, kolbász hozzáadásával.
Az elkészített rántottát a hússzeletekre halmozzuk, tetejét borssal, pirospaprikával megszórjuk.

Tovább A Szakkör weboldalra

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a biztonságos böngészés és jobb felhasználói élmény biztosításához. Az oldal igénybevételével elfogadod a cookie-k használatát. Az Adatkezelési tájékoztató elolvasása.
Elfogadom
Beállítások