Angolos tökfőzelék

Hozzávalók

• 1 közepes fej hagyma
• 1 csokor kapor
• 3 dkg vaj
• 1 kg főzőtök
• 1 cukkini
• só, bors ízlés szerint
• 10 dkg koktélparadicsom

Elkészítés

A vajat megolvasztjuk. Hozzáadjuk a finomra vágott hagymát és üvegesre pároljuk. Az aprított
kaprot is hozzátesszük, és két percig kis lángon kevergetjük.
Hozzáadjuk a szeletelt tököt és a cukkinit, tovább pirítjuk, sózzuk, és borsozzuk, majd lefedve
15 percig főzzük.
Tálaláskor a koktélparadicsommal összepirítjuk.

Séfünk tippje: Az angolos főzeléket habarással vagy világos rántással is besűríthetjük.

Tovább A Szakkör weboldalra

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a biztonságos böngészés és jobb felhasználói élmény biztosításához. Az oldal igénybevételével elfogadod a cookie-k használatát. Az Adatkezelési tájékoztató elolvasása.
Elfogadom
Beállítások