Hagyományos pásztortarhonya

Hozzávalók

• 30 dkg házi tarhonya
• 10 dkg füstölt szalonna
• 10 dkg vöröshagyma
• 10 dkg cecei paprika
• 10 dkg paradicsom
• 40 dkg burgonya
• 20 dkg csabai vékonykolbász
• hungarikum fűszerpaprika
• só

Elkészítés

Egy lábasban kiolvasztjuk az apróra kockázott szalonnát. Hozzáadjuk a tarhonyát, pirítjuk, majd hozzákeverjük a megtisztított, kockára vágott hagymát, és együtt tovább pirítjuk.
Meghintjük fűszerpaprikával, kevés sóval, és felöntjük vízzel.
Hozzáadjuk a felkockázott paprikát és paradicsomot, a meghámozott, kockára vágott burgonyát, valamint a felkarikázott kolbászt.
Lefedve készre főzzük.

Tovább A Szakkör weboldalra

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a biztonságos böngészés és jobb felhasználói élmény biztosításához. Az oldal igénybevételével elfogadod a cookie-k használatát. Az Adatkezelési tájékoztató elolvasása.
Elfogadom
Beállítások