Csirkemellpaprikás

Hozzávalók

• 40 dkg csirkemellfilé
• 2 db vöröshagyma
• 2 db TV-paprika
• 2 db paradicsom
• 2 gerezd fokhagyma
• étolaj, só, őrölt feketebors
• hungarikum szegedi fűszerpaprika
• őrölt kömény

Elkészítés

A finomra vágott vöröshagymát étolajon megfonnyasztjuk.
Belehelyezzük az apróra vágott fokhagymát, a kockára vágott TV-paprikát és a hámozott
paradicsomot.
Ízesítjük, fűszerezzük.
Beletesszük a felcsíkozott csirkemellet, kevés vízzel felengedjük és készre főzzük.

Tovább A Szakkör weboldalra

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a biztonságos böngészés és jobb felhasználói élmény biztosításához. Az oldal igénybevételével elfogadod a cookie-k használatát. Az Adatkezelési tájékoztató elolvasása.
Elfogadom
Beállítások