Grillezett jércemell

Melyik a fazék, a lábas? Milyen serpenyőkben grillezhetjük a jércemellet?

Hozzávalók

• 80 dkg csirkemellfilé
• 0,5 dl étolaj
• 10 dkg kertisaláta-mix
• 1 dl majonéz
• 0,5 dl balzsamecetpaszta
• grill fűszersó
• zöldfűszeres fűszersó
• olívaolaj
• tökmagolaj
• almaecet

Elkészítés

A felhevített, bordázott serpenyőben a lapjára szeletelt csirkemell mindkét oldalát megsütjük, közben fűszerezzük, ízesítjük.
Elkészítjük a dresszinget: a majonézhez hozzákeverjük az olívaolajat, a tökmagolajat és az almaecetet.
Tálaláskor a tányérra szedünk valamennyi kertisalátát, majd megöntözzük a dresszinggel.
Ráhelyezzük a grillezett jércemellet. Díszítésként beborítjuk kertisalátával és meglocsoljuk balzsamecetpasztával.

Tovább A Szakkör weboldalra

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a biztonságos böngészés és jobb felhasználói élmény biztosításához. Az oldal igénybevételével elfogadod a cookie-k használatát. Az Adatkezelési tájékoztató elolvasása.
Elfogadom
Beállítások